Happerij & borrel

Bij ons kunt u heerlijk borrelen. Victoria heeft een gezellige loungebar waar u samen met collega’s of vrienden bijeenkomt en geniet van een borrel en happerij van onze kaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tapasplankje, of heerlijke huisgemaakte satéballetjes?

Gezellig loungen
Na een lange werkdag met collega’s iets gaan drinken, onze gezellige bar in Winschoten biedt daar bij uitstek gelegenheid voor. In huiskamerachtige sfeer kan je bijkletsen en even bijkomen van een drukke dag. Wij serveren een goeie borrel, voorzien van lekkere borrelhapjes zoals bittergarnituur of Van Dobben-bitterballen, maar ook een gevarieerd tapasplankje behoort tot de mogelijkheden. Victoria heeft voor ieder wat wils!

Happen en stappen in Winschoten
Na een dagje shoppen in het gezellige centrum van Winschoten kom je helemaal tot rust bij Victoria. Wij schenken een lekker kopje koffie of thee met wat zoets erbij, of een koffiespecialiteit zoals Irish Coffee, Italian Coffee (met een scehutje Tia Maria), of Groninger Kovvie! Maar ook aan de inwendige mens wordt gedacht, zoals u kunt zien aan onze uitgebreide kleine gerechtenkaart met happerij, zoals stokbrood met kruidenboter en aiolie, fried chickenwings en butterfly garnalen.

Happen en stappen in het Oldambt? Combineer een dagje cultuur snuiven met een bezoekje aan de gezelligste loungebar van Winschoten! Bekijk hieronder onze nieuwe hapjeskaart voor een uitgebreide indruk van wat wij allemaal te bieden hebben! U vindt Victoria aan het Marktplein 6 in Winschoten.

 

HAPPERIJ

Tapasplankje voor 4 personen
wisselende samenstelling van verschillende soorten tapas, geserveerd met brood en aiolie 
€ 19,50

Tapasplankje voor 2 personen
wisselende samenstelling van verschillende soorten tapas, geserveerd met brood en aiolie 
€ 12,50

Gemengd bittergarnituur
8 stuks geserveerd met 2 sauzen
€ 4,50

Van Dobben bitterballen
8 stuks geserveerd met mosterd
€ 4,50

Calamaris
geserveerd met aioli en citroen
€ 4,25

Gefrituurde uienringen
geserveerd met chilisaus en aiolie
€ 3,50

Huisgemaakte gehaktballetjes met satésaus
€ 4,25

½ stokbrood met smeersels
kruidenboter, aiolie en pesto
€ 4,50

Fried chickenwings
4 pikante kippenvleugels geserveerd met chilisaus
€ 4,50

Butterfly garnalen
7 stuks geserveerd met chilisaus
€ 6,00