Restaurant in Winschoten

Reserveer via +31 (0)597 418 472 of info@hotel-victoria.nl.
Combineer Liefde en Passie voor eten met Aandacht voor gasten, dan kom je al snel uit bij Hotel Restaurant Victoria Winschoten. Stap binnen in ons sfeervolle Hotel-Restaurant Victoria: een combinatie van liefde en passie voor eten in combinatie met aandacht voor gasten. Kom ook eten in ons restaurant. Iedere avond kunt u aanschuiven voor een overheerlijk driegangendiner. U dineert in een sfeervolle setting. U geniet van al het goede wat onze menukaart te bieden heeft. ’s Winters bij een knapperend haardvuur en ’s zomers op ons terras zodat u uitkijkt over het sfeervolle Marktplein van Winschoten.
Bij het samenstellen van de menukaart houden wij voor zover mogelijk rekening met de seizoenen en werken we zoveel mogelijk met streek- en biologische producten. Wij bereiden onze gerechten vers en met liefde wat de smaak ten goede komt. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en komen wij u graag tegemoet wanneer u speciale dieetwensen heeft. In overleg is veel mogelijk.
Wilt u ook heerlijk uit eten op een unieke locatie in hartje Winschoten? Hotel-Restaurant Victoria heet u van harte welkom.

Openingstijden keuken:
Maandag t/m zondag vanaf 17:00 uur.