Laat uw smaakpapillen verwennen bij Restaurant Victoria

Leo Hoogma Ons Hotel-Restaurant

Ons hotel wordt uitstekend beoordeeld. Hotel Victoria kent vele tevreden klanten. Maar wist u dat u in ons restaurant ook heerlijk kunt komen dineren? Wij hebben een uitgebreide, kindvriendelijke kaart en onze ervaren koks Marc en Remco maken de gerechten op een geheel eigen en onnavolgbare wijze voor u klaar.

Zo hebben wij bijvoorbeeld elke week het “Gerecht van de week”. Deze week is dat biefstuk met mascarponesaus, warme groente, salade en mediterraanse gratin. Hebt u dieetwensen? Dan kunt u dat gewoon aan de bediening doorgeven zodat daar in de keuken rekening mee gehouden wordt.

Koken met passie
De keuken van Restaurant Victoria is professioneel en hygiënisch, en onze koks hebben een gedegen koksopleiding gevolgd. Koken is een vak apart, en Remco en Marc verstaan dat vak uitstekend. Niet alleen bezitten zij de basiskennis die een kok dient te hebben, daarnaast hebben beide heren dusdanig veel passie voor het vak dat ze uit eigen ervaring weten wanneer je soms juist beter van het geijkte recept af kunt wijken, omdat dat soms nét even lekkerder is.

Dus kom, en laat uw smaakpapillen verwennen bij Restaurant Victoria! Reserveren is niet noodzakelijk maar wordt wel aangeraden. Vol=vol.