Een babyshower vier je bij ons met een High Tea!

Leo Hoogma Ons Hotel-Restaurant

Een babyshower is een leuke manier om te vieren dat er een baby op komst is. Meestal wordt de babyshower georganiseerd door vriendinnen van de zwangere, zonder dat zij het weet. Dat kan nog best lastig zijn, vooral als er bij háár thuis voorbereiding nodig is. Dan is het een goed idee om het babyfeestje ergens anders te organiseren. Bijvoorbeeld in een restaurant.

Verrassing!
Wanneer je zus of vriendin zwanger is wil je haar natuurlijk graag verrassen met een babyshower. Het liefst houd je dat tot op het laatst voor haar geheim. Organiseer het babyfeestje daarom bij Restaurant Victoria in Winschoten! Tijdens een uitgebreide high tea serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes, waarbij we natuurlijk rekening houden met de speciale voedingseisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen.

Spelletjes
Heb je al een idee wat jullie gaan doen tijdens de babyshower? Of zoek je nog tips voor leuke spelletjes? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

  • Luier ruiken: laat de zwangere aan verschillende luiers ruiken, die je van te voren hebt besprenkeld met geurolie, zoals bijvoorbeeld met vanille-, chocola-, of Zwitsalgeur. Of wees creatief en vul de luiers met gemalen koffiebonen of onbijtkoek. Hou hierbij wel rekening met de gevoelige neus van de zwangere vrouw.
  • Dikke buiken-Twister. Het bekende spel, maar dan terwijl iedereen een kussen onder haar trui heeft, zodat ze net zo’n dikke buik hebben als de zwangere. Hilariteit gegarandeerd wanneer iedereen met dikke buiken over elkaar heen tuimelt! Voor de zwangere misschien wel net zo leuk om naar te kijken als om zelf mee te doen…
  • Raad-de-omvang. Neem een bol touw en een schaar, en laat iedereen een stuk touw afknippen waarvan zij denkt dat het de omvang van de buik van de zwangere vrouw is. Vergelijk de stukken touw daarna met haar echte omvang. Wie komt het dichtst in de buurt?
  • Geef een aandenken. Koop een fotoalbum en laat elke vriendin op een andere pagina wat schrijven voor de zwangere. Laat naast elke pagina ook ruimte vrij voor een foto van de vriendin met de zwangere. Vergeet deze niet te maken tijdens de shower. Zo geef je de zwangere een prachtig aandenken aan jullie gezellige Babyshower-High Tea.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke spelletjes te bedenken!

Babyshower-High Tea
Wil je meer weten over het high tea-arrangement bij Hotel-Restaurant Victoria? Bel dan nu met 5597-418 472 of mail naar info@hotel-victoria.nl. Geef je bij het reserveren even door dat het om een babyshower gaat? Dan houden wij daar rekening mee bij het bereiden van de hapjes.