Winschoten is een prachtige stad gelegen in het Noordoosten van de provincie Groningen. De provincie Groningen heeft vele toeristische bezienswaardigheden en is zeker een bezoek waard.

De provincie Groningen kent een grote variëteit aan natuurlandschap. In het noorden van Groningen vindt u de wierden, de opgehoogde dorpen die daardoor beschermd werden tegen overstromingen. In het zuiden bevindt zich het authentieke Groningse veenlandschap. In de vele kleine dorpen vindt u mooie kerkjes waarvan de geschiedenis vaak teruggaat tot in de middeleeuwen. In Groningen bevinden zich ook diverse ‘borgen’, de fraaie buitenverblijven van jonkers uit vorige eeuwen. De Groninger Borgen zijn dagelijks te bezichtigen zoals bijvoorbeeld Menkemaborg in Uithuizen, Verhildersum in Leens, Fraeylemaborg in Slochteren en Nienoord in Leek.

In de omgeving van Wedderbergen of het Midwolderbos kunt u heerlijk wandelen of fietsen. In de directe omgeving van Winschoten vindt u het onlangs aangelegde recreatiegebied ‘Blauwestad’ met het Oldambtmeer waar u als watersportliefhebber zeker aan uw trekken komt. De bruisende stad Groningen bereikt u binnen 30 min met de auto. Vanuit Hotel-Restaurant Victoria kunt u ook met het openbaar vervoer

Voor heerlijke wandeling kunt u naar de Wedderbergen of het Midwolderbos. Tevens bevindt zich in de directe omgeving van Winschoten het recreatiegebied “de Blauwe Stad”, waar het zeker in de zomer goed vertoeven is. De bruisende stad Groningen bereikt u met de auto in een half uur. Uiteraard kunt u ook met de trein reizen, het station is op ca. tien minuten loopafstand van het hotel. Uitstapjes naar vestigingsplaats Bourtange, Kuuroord Fontana in Bad Nieuweschans zijn zeker de moeite waard.

.