Ontdek de rijke historie van Winschoten tijdens een stadswandeling!

Leo Hoogma Nieuws & Updates

Het Oldambt is een prachtig gebied met een rijke cultuur en een historische achtergrond. Wanneer u het leuk vindt daar meer over te leren kunt u een stadswandeling door Winschoten maken.

Tijdens een twee uur durende stadswandeling komt u veel over deze stad te weten, maar ook over Winschoten als vesting, of over de geschiedenis van de Winschoter Joden, zijn bijzondere gebouwen, de kerk en de toren. Deze wandelingen, die u langs de bijzondere plaatsen en bezienswaardigheden in de stad voeren, zijn tot eind september elke woensdag om 14.00 uur vanaf het stationsgebouw in Winschoten. Opgave vooraf is niet nodig. De kosten voor de stadswandeling bedragen 2 euro per persoon. (Deze stadswandeling wordt verzorgd door een professionele gids van het Gilde van Stadsgidsen Winschoten.)

Als u het leuk vindt kunt u aansluitend dineren in stijl bij Hotel-Restaurant Victoria, op slechts 10 minuten loopafstand van het station. Vanaf ons terras hebt u een prachtig uitzicht op de Romanogotische kerk d’ Olle Witte, die midden op het marktplein staat.

 Voor de exacte data en contactgegevens kijk op de: