Burgemeester Pieter Smit te gast bij Victoria tijdens Adrillen 2017

Leo Hoogma Nieuws & Updates

De eerste twee maandagen van de maand november staan in Winschoten traditioneel in het teken van de Allerheiligenmarkt. Adrillen, zoals deze jaarmarkt in de volksmond ook wel wordt genoemd, is de grootste jaarmarkt in de provincie Groningen en trekt ieder jaar weer zo’n 45.000 bezoekers. De burgemeester van Oldambt opent traditiegetrouw de markt en sluit zoals altijd af met een heerlijke snertmaaltijd in het restaurant van Hotel Victoria!

Warenmarkt en kermis
De markt wordt geopend om 10.00 uur door burgemeester Pieter Smit die met een daverend kanonschot het startsein aangeeft. Hierna neemt de burgemeester de genodigden mee voor een rondgang over de markt, waarbij zij worden vergezeld door stadsomroeper Jan Veen en Miss Oldambt, onder het genot van de muzikale klanken van de Mill Rose Jazzband. De rondgang wordt traditioneel afgesloten met een bezoek aan de kermis en een natuurlijk een overheerlijk, huisgemaakte snertmaaltijd bij Hotel Victoria!

Hobbymarkt
Kom ook inkopen doen op de gezellige Winschoter warenmarkt en geniet van de sfeer. Naast de warenmarkt is er op 6 november ook kermis en een hobbymarkt. Een leuke aanleiding om te overnachten in ons Hotel-Restaurant Victoria. Geniet van theater, muziek en amusement in één van de vele horecagelegenheden of schuif aan voor een driegangenmenu in ons restaurant. Verwarm uzelf na een dag shoppen bij ons haardvuur. Op maandag 13 november wordt de warenmarkt nog eens gehouden. Ditmaal in kleinere vorm, de ‘Lutje Adrillen’.

Knus overnachten
Combineer een bezoek aan dit evenement in het mooie Winschoten met een of meerdere overnachtingen in ons hotel-restaurant. Al onze hotelkamers zijn uitgerust met televisie en een badkamer met douche en toilet. Hotel-Restaurant Victoria is prima te bereiken per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid vindt u recht voor de deur.