Eemshaven


Hotel-Restaurant Victoria is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor personeel dat werkt in de Eemshaven. In hotel Victoria kunt u voordelig en comfortabel overnachten op 40 min afstand van uw werkplek. Ons hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Na een drukke werkdag in de Eemshaven is het belangrijk om goed tot rust te komen. In Hotel-Restaurant Victoria bent u van alle gemakken voorzien en voelt u zich al snel thuis. ’s Avonds kunt u in ons gezellige restaurant aanschuiven voor een hapje eten en een drankje doen aan de bar. Bijkomen van uw werkdag doet u een van onze comfortabele hotelkamers die voorzien zijn van televisie, gratis Wi-Fi verbinding en een badkamer met douche en toilet. Na een goede nachtrust schuift u de volgende ochtend aan bij ons uitgebreide ontbijtbuffet en start u helemaal opgeladen uw nieuwe werkdag in de Eemshaven.

Hotel-Restaurant Victoria zorgt op verzoek voor een uitgebreid lunchpakket zodat u tijdens uw lunchpauze het werkterrein niet hoeft te verlaten. Ook is het mogelijk om eerder dan de gebruikelijke tijden te ontbijten omdat uw werkdag extra vroeg start. Neemt u vooral contact met ons op om deze en andere mogelijkheden te bespreken.