Vier de vrijheid op 5 mei in Winschoten!

Leo Hoogma Agenda & Evenementen, Nieuws & Updates, Ons Hotel-Restaurant

Kom deze Bevrijdingsdag naar Oldambt en vier de vrijheid tijdens het allereerste Bevrijdingsfestival van Winschoten! Boek nu alvast een kamer bij Hotel Victoria of kom heerlijk dineren in ons restaurant. Onze comfortabele kamers zijn allen voorzien van televisie, douche en toilet en bij ons maakt u gratis gebruik van wifi. Reserveer via 0597-418472 of boek uw kamer online.

Programma
Het Bevrijdingsfestival Oldambt 2018 wordt gehouden in het Maintebos in Winschoten. Het programma ziet er als volgt uit:

Om 10.00 uur geschiedt de opening door burgemeester Pieter Smit en brengen Roelof van der Velde & Betsie Beishuizen het vrijheidslied ten gehore. Voor de opnames van de bijbehorende clip wordt nog publiek gezocht! Kom op 7 april om 13:30 uur voor het gemeentehuis van Oldambt aan de Langestraat in Winschoten en wie weet verschijn jij straks in de videoclip!

Van 10.00 tot 13.00 uur in de Huiskamertent:
Sprekers, dichters en singer songwriters Roelof van der Velde, Kira Dekker, Lars Koehoorn en muziekvereniging De Harmonie zijn in de Huiskamertent aanwezig.

Van 13.00 tot 17.00 uur op het Kinderplein:
Speel oud-Hollandse kinderspelletjes, laat je schminken, volg een voetbalclinic, ga knutselen, geniet van een optreden van Gré Parelmoer en doe nog veel meer!

Van 13.00 tot 23.00 uur treden op het grote podium voor u op:
– Grooving ( top 2000 band )
– Bert Hadders & Joost Dijkema
– Inside Riot
– Reverse Cowgirls
– Nul Viefteg
– Gravediggers
– The Heep
– Drico & Mr. Memoir

Rozenstad
Kom zaterdag 5 mei naar het Maintebos in Winschoten en vier de vrijheid samen met inwoners en bezoekers van onze rozenstad. Overnacht heerlijk en comfortabel in Hotel-Restaurant Victoria waar u ook uitstekend kunt genieten van een groot of klein hapje, en een drankje. Reserveer nu via 0597-418472.