Ontdek bruisend Winschoten tijdens 3-daags feest!

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

De Nacht van Winschoten is een van de grootste en gezelligste feesten van het Noorden. De Nacht, uitgegroeid tot een heus zomerfestival, vindt plaats van vrijdag 14 t/m zondag 16 juli. Er is een uitgebreide braderie en vanaf verschillende podia kunt u genieten van live muziek. Ook is er een gezellige kermis op het Marktplein. Met andere woorden: 3 dagen lang feest in deze bruisende stad!

Feest
Op het Schönfeldplein kunt u ‘s avonds genieten van Duitse meezingers van Schlagerkoning Otto Lagerfett. De winkeliers in Winschoten hanteren ruimere openingstijden en zijn tot 22.00 uur geopend. Op het Marktplein, waaraan ook Victoria is gelegen, vinden optredens plaats van de feestband Night Flight to Rio, en de makers van het Q-music programma Het Foute Uur. Zaterdag doet rapper F1rstman het feest nog eens over met een spetterend dance-event en optredens van verschillende dj’s van Slam FM zorgen op zaterdag voor feest op het Marktplein.

Zondag is er voor de allerkleinsten de spetterende kids party de Telekids Roadshow. Hier kunnen kinderen dansen, zingen en springen. De Telekids Roadshow vindt plaats op het Marktplein en duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Hotel-Restaurant Victoria heeft voor de Winschoter feestdagen een speciaal feestmenu samengesteld!
Wij serveren verschillende plates, deze worden geserveerd met friet en sla. Voor €11,50 heeft u de keuze uit:
– Boeren schnitzel
– Cheeseburger of Victoriaburger
– Saté van de haas

Kom heerlijk dineren en overnachten bij Hotel-Restaurant Victoria tijdens het driedaagse feest in Winschoten. Vanaf ons hotel aan het Marktplein bent u binnen één minuut het stralende middelpunt van elk feest! In ons prachtige hotel geniet u optimaal van alle gezelligheid én comfort dat Winschoten te bieden heeft.