Kom je ook naar de Sinterklaasintocht in Winschoten?

Leo Hoogma Agenda & Evenementen, Nieuws & Updates, Ons Hotel-Restaurant

Nog even en dan is het weer zover: Sinterklaas en zijn pieten komen aan met de boot in Nederland! Ook de haven van Winschoten doen ze aan, en wel op zaterdag 18 november omstreeks half twee ‘s middags! Kom je ook?

Traditiegetrouw zal de burgervader van Winschoten, burgemeester Pieter Smit, de aanwezigen toespreken tijdens deze Sinterklaasintocht 2017, waarna hij het woord zal richten tot de goedheiligman zelf. De goede Sint, die het altijd zo leuk vindt om te zien hoeveel kinderen naar de haven zijn gekomen, maakt daarna met zijn pieten een rondrit door het centrum van Winschoten.

Bontgekleurde vrolijkheid
Die pieten verplaatsen zich per step, op rolschaatsen, te voet, en met hun tuba’s, fluiten, majorettestokjes of een zak vol lekkers. Heb je een tekening of brief voor Sinterklaas gemaakt maar vind je het te spannend om die zelf te geven? Dan zorgen de vrolijke pieten zorgen graag dat jouw bericht bij Sinterklaas aankomt!

Stevige trek
Op het Marktplein is het altijd extra gezellig tijdens de Sinterklaasintocht. En heb je stevige trek gekregen? Kom dan gezellig met je ouders eten bij Hotel-Restaurant Victoria! Wij hebben overheerlijke ‘grote mensen’-gerechten, maar ook kindermenu’s, zoals friet met een snack en appelmoes, pannenkoek of spaghetti. Natuurlijk met een ijsje na!

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart en reserveer direct via 0597-418472, of loop alvast binnen bij Hotel-Restaurant Victoria aan het Marktplein 6 in Winschoten.