Foto: www.dickensday.nl

Kom naar de magische wereld van Charles Dickens in Beerta

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

De koude dagen zijn in aantocht, en het zal niet lang meer duren of Beerta is weer voor één dag de magische wereld van de Engelse schrijver Charles Dickens (1812-1870). Tijdens ‘Dickens’ Day’ lopen de mensen in vodden, spelen de kinderen op straat en herleven oude ambachten.

Wanneer?
Traditiegetrouw wordt Dickens’ Day georganiseerd op de laatste zondag voor de kerstdagen, die valt dit jaar op 17 december. Het speciaal voor deze dag gedoopte ‘Dickensplein’ in Beerta (Veenweg-Torenstraat-Schoolstraat) zal dan het decor zijn van een sfeervol en uniek kerstevenement met zo’n 100 standhouders. Er zijn sfeervolle kerstdecoraties te koop, maar ook ambachtelijk streekproducten, kleding en brocante. Bij woonzorgcentrum De Tjamme wordt een hobbymarkt gehouden.

Na afloop
Bezoekt u het dorp Beerta op deze sprookjesachtige dag? Kom daarna dan heerlijk dineren (en opwarmen!) in Hotel-Restaurant Victoria in het nabijgelegen Winschoten. Bij ons is gratis parkeerruimte voor de deur en wij serveren heerlijke gerechten en kindermenu’s. Wilt u blijven overnachten? Ook dat kan. Boek eenvoudig een hotelkamer via 0597-418 472 of info@hotel-victoria.nl.