Last van klachten zoals pijn of stress? Onderga een Atlascorrectie op 7 en 8 september in Hotel-Restaurant Victoria

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

De Atlas is je bovenste nekwervel, deze ‘draagt’ het hoofd en is als het ware de poort naar de rest van je lichaam. Door deze poort lopen hersenzenuwen, halsslagaders, lymfevaten en stroomt het hersenvocht. Als de Atlas niet juist aansluit, ontstaat er een vernauwing waardoor deze structuren onder druk komen te staan.

Fysieke en Psychische ongemakken
Dit kan leiden tot klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Hebt u bijvoorbeeld last van nekpijn, een stijve nek, migraine, hoofdpijn, rugpijn, spit, hernia, psychische stress of concentratieproblemen? Grote kans dat ook bij u deze nekwervel niet in de optimale positie verkeert. Energetische Atlascorrectie is voor veel mensen een verademing. 

Atlascorrectie bij Hotel-Restaurant Victoria
Op donderdag 7 en vrijdag 8 september doen Marianne en Peter Lucardie ons Hotel-Restaurant aan. U kunt op die dagen terecht voor een Energetische Atlascorrectie. De duur per behandeling is circa 1 uur per persoon. De prijs per behandeling is: tot 16 jaar € 100,00, vanaf 16 jaar € 160,00. Als 2 personen tegelijk komen is het 1,5 uur samen en kost dan € 140,00 per persoon.

Voordelen van Atlastherapie
– Betere weerstand
– Verdwenen allergieën
– Concentratieverbetering
– Beter zicht
– Verdwenen beenlengteverschil
– Verdwenen klachten in de nek, schouder, rug, heup, knieën en enkels
– Verdwenen klachten als gevolg van een whiplash
– Verdwenen hoofdpijnen
– Niet meer tandenknarsen
– Geen steunzolen meer nodig

U kunt zich vooraf opgeven via telefoonnummer 0416-391634, bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9 en half 10 of tussen 13.00 en 13.30 uur. De behandelingen worden gegeven op 7 en 8 september in Hotel-Restaurant Victoria in Winschoten. Wilt u meer weten over de Praktijk voor natuurgeneeswijzen van Peter en Marianne Lucardie? Kijk dan eens op hun website.