Combineer Water-doe-dag Scheemda met overnachting in Winschoten

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

Havenbeheer Oldambt organiseert met grote regelmaat sportieve uitjes voor het hele gezin. Aanstaande zondag vindt de Water-doe-dag plaats in de jachthaven van Scheemda.

Kom de ranjakoe melken, kanoën, of klim eens in een heuse waterbal! Er zijn tal van attracties, zowel op de kant als in het water. Voor de allerkleinsten zijn er diverse luchtkussens. Op de markt kun je gezellig winkelen. Ook zijn er een buikschuifbaan, een waterloopmatras en een stormbaan. Genoeg te beleven!

Eten en slapen
Na een dag vol waterpret doe je niets liever dan lekker eten en onder de wol. Dat kan uitstekend bij Hotel-Restaurant Victoria in het nabijgelegen Winschoten. Onze menukaart is uitgebreid, zowel voor de grote als voor de kleine gasten. Onze koks Richard en Marc maken de gerechten met liefde voor u klaar.

Service
U overnacht bij ons heerlijk in een van onze familiekamers met het gezin, of op een een- of tweepersoonskamer. Wij hebben een wekservice en een heerlijk ontbijt om ervoor te zorgen dat u weer met een uitgerust gevoel naar huis gaat!