Combineer een sportief bezoek aan Blauwestad met een overnachting bij Victoria

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

Het Open Nederlands Kampioenschap Beach Soccer 2017 staat voor de deur! Komend weekend, op 8 en 9 juli, wordt het kampioenschap georganiseerd in Blauwestad. Maar liefst 82 deelnemers strijden dan om de titel Open Nederlands Kampioen Beach Soccer 2017.

Bent u een van de fanatiekelingen die strijden om de titel? Of kijkt u toe, gezellig vanaf de kant, terwijl u geniet van de prachtige omgeving van Blauwestad? Gelukkig hoeft u zaterdagavond niet meer op huis aan. U kunt blijven overnachten in een van de fijnste hotels in de gemeente Oldambt! Bij Hotel-Restaurant Victoria reserveert u eenvoudig een kamer online, of door te bellen met 0597-418 472.

Wij heten u welkom in gezellige, huiskamerachtige sfeer. U kunt bij ons genieten van een kopje koffie, een drankje aan de bar of van een heerlijk driegangendiner in ons restaurant.

Hotel-Restautrant Victoria is zeer kindvriendelijk. Ook hebben wij een familiekamer waar u met maximaal 5 personen kunt overnachten. Wilt u gebruik maken van onze wekservice? Ook dat is mogelijk. Zo weet u zeker dat u niet te laat komt om te zien wie de titel Open Nederlands Kampioen Beach Soccer 2017 op zondag mee naar huis neemt!