Circus Bossle is in town!

Leo Hoogma Agenda & Evenementen

Het is herfstvakantie, een fijn moment om wat te ondernemen met het gezin! Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitje naar het circus? De hele week staat Circus Bossle op het evenemententerrein Strand Zuid aan de Elfenbank, Blauwestad.

Het circus is van alle tijden, een feestje voor jong en oud. Laat u zich tijdens een twee uur durende show verbazen over de kunst van de balansacrobatiek, hullahoop en jongalage. Natuurlijk tonen daarnaast de paarden, honden, ezels lama’s, mini-koeien en gekke en grappige clowns van Circus Bossle hun kunsten. Weer of geen weer, in de tent van het internationale circus geniet het hele gezin van een spetterende show!

Komt u na afloop van de voorstelling gezellig een hapje eten bij Hotel-Restaurant Victoria? Ons restaurant is ook gelegen in het mooie Oldambt, op nog geen tien minuten rij-afstand van Blauwestad. Bij ons is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens hebben wij gezinskamers, waar u met het hele gezin gezellig op één kamer overnacht. Bel om te reserveren met Hotel-Restaurant Victoria in Winschoten naar 0597-418472 of mail naar info@hotel-victoria.nl.