Hotelkamers

Hotel-Restaurant Victoria beschikt over 23 hotelkamers (14 eenpersoons, 6 tweepersoons, 2 vierpersoons kamers) waar u heerlijk kunt overnachten in het historische centrum van handelsstad Winschoten. Een aantal van onze kamers heeft een fantastisch uitzicht en kijken uit op de prachtige Romanogotische kerk die midden op het Marktplein staat, en de vrijstaande kerktoren d’ Olle Witte. Ook hebben wij een familiekamer waar u met maximaal 5 personen kunt overnachten. Ons Hotel-Restaurant is zeer kindvriendelijk.
De comfortabele, rookvrije kamers van Hotel-Restaurant Victoria zijn allen voorzien van televisie en beschikken over een badkamer met douche en toilet. Al onze gasten maken gratis gebruik van wifi.

Kamer Prijzen

Kijk voor onze kamerprijzen op de reserveringspagina

Reserveren
  • Wanneer u meer dan een maand voor de aankomstdatum annuleert, brengen wij geen kosten in rekening
  • tot 14 dagen voor de aankomstdatum brengen wij 15% van de kosten in rekening
  • tot 7 dagen voor de aankomstdatum brengen wij 35% van de kosten in rekening
  • tot 3 dagen voor de aankomstdatum brengen wij 60% van de kosten in rekening
  • tot 1 dag voor de aankomstdatum brengen wij 85% van de kosten in rekening
  • annuleert op de dag van aankomst zelf of komt u niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt 100% van de kosten in rekening te brengen.

Inchecken

Inchecken is bij Hotel-Restaurant Victoria mogelijk van 15.00 tot 21.00 uur. Denkt u eraan dat wij niet over een 24-uurs receptie beschikken? Mocht u vroeger of later willen inchecken, neemt u dan telefonisch contact op met onze receptie.

Uitchecken

Op de dag van vertrek dient u uw hotelkamer voor 11.00 uur ‘s morgens te verlaten.

Wek Service

Wij beschikken over een wekservice. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan kunt u de tijd waarop u ’s ochtends gewekt wilt worden doorgeven aan onze receptie.